U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Hoe kunt u een bestelling annuleren of retourneren?


Annuleren

U kunt een geplaatste bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos annuleren.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Twentsch Wijnhuis reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / afkoelperiode

Als consument heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen na ontvangst van de producten om te laten weten van de koop af te zien. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Zorg ervoor dat u het product ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in de orginele, onbeschadigde verpakking retour stuurt. Wij mogen voor geretourneerde flessen die geopend zijn, een waardevermindering rekenen die op kan lopen tot 100% van de aankoopwaarde.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Twentsch Wijnhuis zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u € 7,50

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen bij voorkeur schriftelijk aan Twentsch Wijnhuis kenbaar maken. Stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

U kunt tevens een herroeping aan het Twentsch Wijnhuis duidelijk maken door het Europees modelformulier aan ons te verzenden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Twentsch Wijnhuis heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald. 

Met onderstaand modelformulier kunt u de overeenkomst herroepen:
Download het modelformulier voor herroeping

Retouradres:

Twentsch Wijnhuis
Denekamperweg 148
7661 RL Vasse

 

Even geduld a.u.b.