Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op smaak
Zoek op prijs
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Betalen


Betaalmethoden

Om u goed van dienst te zijn bieden we u meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die het Twentsch Wijnhuis hanteert. Kiest u een methode die u prettig vindt en bij u past. U kunt kiezen uit:

Betalen met iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

U wilt vooruitbetalen  

We verzoeken u dan om het totaalbedrag over te maken naar IBAN nr.NL59RABO0102030480 t.n.v. Twentsch Wijnhuis .

Let op: vergeet u svp niet om uw ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we uw order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van uw betaling. 


U wilt betalen per creditcard (Visa/Mastercard)

Twentsch Wijnhuis biedt u de mogelijkheid eenvoudig en veilig uw online aankopen af te rekenen met een creditcard. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw creditcard provider.

U wilt achteraf betalen

Wanneer u achteraf wilt betaalt ontvangt u een factuur van het Twentsch Wijnhuis op het door u doorgegeven post- en/of emailadres.
We verzoeken u dan om het factuurbedag over te maken naar IBAN nr.NL59RABO0102030480 ten name van Twentsch Wijnhuis onder vermelding van het factuurnummer.
Het factuurbedrag dient 30 dagen na factuurdatum op onze bankrekening bijgeschreven te zijn.

 

 

 

 

Even geduld a.u.b.