Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op smaak
Zoek op prijs

U winkelt veilig bij ons

Online winkelen bij Twentsch Wijnhuis (onderdeel van Vinus Vita BV) is veilig. Wanneer u iets bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat uw privé-gegevens ook echt privé worden behandeld, conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Meer lezen over deze richtlijnen

Twentsch Wijnhuis (onderdeel van Vinus Vita BV) slaat uw gegevens op in een beveiligde database. Uiteraard is de verbinding die u maakt met onze webshop beveiligd door een SSL-verbinding. We gebruiken deze informatie ook alleen maar om uw aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. U kunt bij ons veilig betalen en afrekenen, en zijn wij aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg:

Veilig winkelen...
beveiligde SSL verbinding (https)
betalen via factuur
ingevoerde veiligheidsmaatregelen
uw privacy respecteren wij
aangesloten bij thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel Waarborg is hét online kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet met meer dan 2.200 webwinkels leden. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk zijn betrouwbare webshops die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks ge(her)certificeerd.


Meer weten over hoe wij met uw privacy omgaan?

Wat doen wij om veilig met uw informatie om te gaan en welke gegevens verzamelen wij?

Meer weten over hoe wij met uw bestelling omgaan?
Op onze pagina klantenservice kunt u alles vinden over:

Wijngaard
Even geduld a.u.b.