De witte wijnen van Stefan Winter behoren tot de top in Duitsland. Niet zo gek, want Stefan Winter (1980) deed aan het begin van zijn carrière al ervaring op bij twee beroemde Duitse topproducenten: Bassermann- Jordan in de Pfalz en Keller in Rheinhessen.
In 2013 ontving hij de ultieme erkenning voor zijn talent in de vorm van toetreding tot het exclusieve Verband Deutscher Prädikatsweingüter (VDP). Stefans specialismen zijn riesling en de Bourgondische druiven chardonnay, weiss- en grauburgunder. stefan winter wijnen
Aromatische droge witte wijn uit Duitsland met geurnuances van bloemen, rijpe appels en peren. De smaak is fris en aanhoudend. Mooi te combineren met gepocheerde zoetwatervis of gerechten met een romige saus.
Geurige Duitse witte wijn met een verleidelijk aroma van rijp wit fruit en bloemen. Krachtig en vol van smaak. Origineel aperitief, maar ook erg lekker bij zuurkool, zoetwatervis of pittige Aziatische gerechten.
Originele witte wijn met een verfijnde geur van perzik, rijpe appel en witte bloesem. Verfrissend, intens sappig en droog van smaak met een lichte amandeltoets in de finale. Prima geschikt voor bij de borrel, of te drinken bij lichte visgerechten en salades met schaaldieren.
De smaak van met de hand geplukte Pinot Noir-druiven roept herinneringen op aan frisse Bessen, geurige bloemenweiden en zwoele avonden buiten. Koel en mineraal van stijl, Heerlijk bij lichte, zomerse gerechten, zoals salades, vis of wit vlees.
Frisse en sappige Duitse droge witte wijn met nuances van geel fruit en peren. De smaak zet friszuur in en eindigt met een ronde, milde afdronk. Prima wijn bij koude en warme visgerechten, maar ook bij gevogelte in roomsaus.
Verleidelijk frisse Duitse droge witte wijn met een sappige, verfijnde en volle smaak. Onweerstaanbaar lekker! Heerlijk bij gegrilde vis en gevogelte.
Citroengeel en licht parelend met geurige aroma’s van verse druiven en perzik. Opwekkend en puur fruitig van smaak. Intens sappig en met een mildzoete finale. Heerlijk om te drinken als verfrissend alcoholvrij aperitief of bij de borrel, kleine hapjes en fruitdesserts.