Sinds 1956 is dit domein in handen van de familie Perrin. De zoon, Anthony Perrin, zet er nu het werk verder. De wijngaard van 85ha is voor 50% bestemd voor de rode wijn.
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Prachtige, Zuid-Franse rode bordeauxblend met rijpe cassisfruittonen en een verfijnde, toastachtige houtgeur. Heerlijk bij pittige stoofschotels of een mooie entrecôte.
Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
Een fantastische Grand Cru Classé uit Saint-Emilion. De wijn is krachtig en rond met tonen van bramen- en pruimenfruit. De lagering op nieuwe eikenhout is duidelijk te proeven. Door de volle, ronde smaak is de wijn nu al goed op dronk maar nog zeker 10 jaar te bewaren.
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Flesinhoud: 1500 ml
Grote verfijning met zijdezachte tannines. De biodynamische producent Manincor behoort tot de top in Alto Adige.
Italiaanse rode wijn met de geur van nieuw eikenhout, zwarte bosvruchten en een fijne kruidigheid. De smaak is vol, zwoel en rond. Uitstekend bij vlees of wildgerechten.
Ferme wijn die eerder opvalt door zijn kracht dan door zijn elegantie. Zeer betrouwbare wijn die vra agt om stevige gerechten.