Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op smaak
Zoek op prijs

 

De Wijn- en Wild Jubileumproeverij is een evenement waar een unieke kruisbestuiving tussen wijn en spijs centraal staat en waar een aantal van onze beste producenten 'live' bij aanwezig zullen zijn. Dit alles in een sfeervolle setting van de Zandstuve in de bossen nabij Den Ham en met muzikale omlijsting van Mama Jo.   

Wat kunt verwachten?
→ Een keur aan topwijnen op de proeftafel. Denk aan: Amarone, Chianti Classico Riserva en de Duitse top in Riesling en Pinot Noir.

→ Live aanwezig zijn de wijnmakers van Roche-Audran - Frankrijk, Becker-Landgraf J2 - Duitsland, Villa Trasqua - Italië, Loredan Gasparini - Italië en Stefano Accordini - Italië. 

→ Een ruim aanbod aan wildhapjes. Afhankelijk van het aanbod van de jagers kunt u genieten van bijvoorbeeld wild zwijn, reerug, reebout en haas.

Wij ontvangen u graag in de sfeervol aangeklede wintertuin van De Zandstuve in Den Ham. Vanaf 16.00 kunt u inlopen, rond 20.00 uur serveren we de koffie. 

U kunt reserveren door te mailen naar info@twentschwijnhuis.nl of door te bellen met 0541-680279. Het aantal tickets is gelimiteerd dus reageer snel als u dit evenement beslist niet wilt missen!

De kosten zijn € 40,- per persoon all-in. Dus inclusief alle wijn, wildgerechtjes en koffie na. U kunt afrekenen bij de ingang van de Zandstuve.

Hartelijke groeten van het Twentsch Wijnhuis team.

Even geduld a.u.b.