Delen:
icon

2 Winnaars Perswijn Wijnconcours Italië

Een prachtcompliment voor ons Italië-assortiment. Twee van onze wijnen zijn op 6 juni verkozen tot winnaars in het Perswijn Wijnconcours Italië. De Falerio van Tenuta De Angelis werd verkozen tot winnaar in de categorie Wit tot € 7,50. De Conterno Fantino Dolcetto won in de categorie Rood € 10,- tot € 15,-. Daarnaast ontvingen zes van onze wijnen een eervolle vermelding.

Voor dit toonaangevende concours worden de winnende wijnen – verdeeld in type wijn en onderverdeeld in prijsklasse – 
uit vele honderden inzendingen gekozen. De ingezonden wijnen werden blind geproefd door het professionele Perswijn-panel, onder wie Ronald de Groot, Lars Daniëls MV en Frank Jacobs. Alle winnaars en finalisten van het concours worden gepresenteerd in de Perswijn Koopgids Italië. Deze verschijnt als supplement bij de juli-editie van wijnmagazine Perswijn.

De wijnen worden in verschillende rondes blind geproefd en moeten een uiterst strenge selectie doorstaan: nog geen 4% van de inzendingen krijgt een eerste, tweede of derde plaats. Daarmee heeft de consument de garantie dat deze wijnen daadwerkelijk tot de top in hun categorie horen. Ontdek nu onze prijswinnende selectie en ervaar zelf het beste wat Italië aan wijn te bieden heeft!

3

Normale prijs € 25,75

Vanaf 12 flessen € 23,60 per fles

4

Monte del Frà Custoza Superiore Cà del Magro 2016

Wijn uit Italië - Veneto

Geweldige wijn. Bloemen, noten, gele pruimen, toast, boter. Dik, rijp en weelderig met een fraai tegenwicht van levendige zuren.

Normale prijs € 10,60

Vanaf 12 flessen € 9,75 per fles

5

Borgo di Colloredo Gironia Biferno bianco 2017

Wijn uit Italië - Molise

Droge witte wijn van de Italiaanse druivenrassen trebbiano, bombino en malvasia. Zacht van smaak, met een krachtig aroma van rijp geel fruit en perzik. Lekker bij vis of fijn gevogelte.

Normale prijs € 12,95

Vanaf 12 flessen € 11,90 per fles

7

Normale prijs € 23,60

Vanaf 12 flessen € 21,65 per fles

8

Stefano Accordini Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2017

Wijn uit Italië - Veneto

Italiaanse dieprode wijn met een kruidig aroma, evenwicht, kracht en souplesse. Prima bij karaktervolle gerechten als kruidige stoofschotels, ossobuco of hazenpeper.

Normale prijs € 17,95

Vanaf 12 flessen € 16,45 per fles

Even geduld a.u.b.