Verrukkelijk Duits
BBQ-wijnpakket!

Als lekker uit eten gaan er nog even niet inzit, maken we er thuis culinair het beste van. Gelukkig is een feestmaal met een barbecue, een beetje mooi weer en fijne wijnen al snel in zicht. Daarom hebben we voor de liefhebber een verrukkelijk Duits BBQ-wijnpakket, extra scherp geprijsd. Onderscheidend wit en rood uit Rheinhessen maken de barbecue, van het aperitief tot het hoofdgerecht, een groot succes. Laat die lange zomeravonden maar komen!
 
Mis deze mooie aanbieding niet. U profiteert van maar liefst 15% korting. En vanzelfsprekend bezorgen we gratis aan huis.

1

Wijnpakket Duitse barbecuewijnen (3X2 flessen)

Duitse wijn bij de barbecue? Gerne! Proef deze drie heerlijke en gastronomische wijnen uit Rheinhessen maar. De loepzuivere Winter Grauburgunder is perfect als verfrissend aperitief en heerlijk bij gegrilde groente.

2

Stefan Winter Rheinhessen Grauburgunder 2019

Wijn uit Duitsland - Rheinhessen

Aromatische droge witte wijn uit Duitsland met geurnuances van bloemen, rijpe appels en peren. De smaak is fris en aanhoudend. Mooi te combineren met gepocheerde zoetwatervis of gerechten met een romige saus.

3

Weingut Thörle Rheinhessen Silvaner 2019

Wijn uit Duitsland - Rheinhessen

Gastronomische, multi-inzetbare droge witte wijn. Subtiele geur van rijpe peer, perzik, peer en groene kruiden. Frisdroog en mooi sappig. Milde, mondvriendelijke wijn met een hartige bite in de finale. Bijvoorbeeld lekker bij salades met vis en gekruide groentegerechten.

Even geduld a.u.b.