• Vorige pagina

Assortiment

Gemakkelijk bestellen en laten thuisbezorgen.

Nieuw: nu binnen 24 uur in huis en vanaf € 50,- gratis bezorgd in heel Nederland!

KLIK HIER VOOR TRACK & TRACE

Op deze pagina vindt u informatie over het bestellen en laten thuisbezorgen van onze wijnen.

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch, per fax, per e-mail of via het bestelformulier dat u ontvangt samen met het Wijnbericht.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in Vasse of thuis te laten bezorgen. Voor het thuisbezorgen van uw bestelling in de regio Twente maken wij gebruik van onze eigen bussen. In de rest van Nederland laten wij de bezorging over aan POSTNL.

Vanaf 12 flessen of € 50,- is het thuisbezorgen in heel Nederland gratis. Wij rekenen dus geen toeslag voor de Waddeneilenden! Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 7,50.

Uw bestelling wordt binnen 24 uur bij u aan huis afgeleverd. Lukt dat niet, omdat bijvoorbeeld een wijn (tijdelijk) niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op. Een voorwaarde voor de 24uurs levering is dat u uw wijn voor 16.00 uur besteld wordt. Uw bestelling van vrijdag wordt maandag uitgeleverd.

U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld aangeven dat wij uw bestelling bij de buren mogen afgeven of in uw garage mogen zetten. Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in één keer bij u te bezorgen. Mocht dat niet lukken dan proberen wij het een tweede keer of nemen we contact met u op.

U kunt betalen met IDEAL, maar ook achteraf. U ontvangt na levering van de wijnen (met pakbon) een factuur. Deze zullen wij u per post toezenden.

Bedenktermijn
Het kan voorkomen dat onze wijn u toch niet bevalt. Wij willen graag dat u onze wijnen met plezier drinkt en daarom kunt u de wijnen retourneren.

Bij de aankoop van producten heeft u als klant van het Twentsch Wijnhuis mogelijkheid de aankoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 (dertig) dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. U kunt de wijn retour zenden of terugbrengen naar Vasse.

Vanzelfsprekend brengen wij geen kosten in rekening voor retourzending. Het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten retourneren wij ook binnen 30 dagen.

Mocht u toch nog vragen hebben bel dan met Christel Benneker. Telefoon: 0541 – 680279 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur) of mail naar info@twentschwijnhuis.nl

telefoonnummer: 0541 - 680279
faxnummer: 0541 - 514161
email: info@twentschwijnhuis.nl